Vendegkonyv

 Írta:Edit

Nagyon köszönjük, hogy eljuthatott hozzánk ez a termék!
A Szájvizet a szájüreg fertőtlenítésén kívül használtam fogíny borogatására, kezdődő torokfájás elmulasztására, napi 2-3 alkalommal használva másnapra elmúlt a szúró fájdalom.
A Sampont használom a fogaim fehérítésére, hajmosásra, amely kiváló fényt és több napig tartó frissességet ad a festett hajnak. A Dinamikus krémet alkalmaztam nehezen gyógyuló sebek kezelésére, pattanásos bőrre, fogínygyulladásra, nátha miatt piros orrkörnyék kezelésére, amely másnapra rendbejött napi 3-4 kezelés után. Torokfájás esetén a szájba juttatva, illetve kívülről naponta több alkalommal bekenve a nyakat.
A Kézkrémet manikűrözés után a körmök ápolására használom rendszeresen, amelytől a körmeim erősebbek és egészségesebbek. Alkalmaztam kezdődő lábkörömgombára is. A kéz teljes ápolása után a bőr bársonyos és puha maradt több napon keresztül.A Szemránckrémet eleinte csak a szem környékének ránctalanítására használtam, majd később a szemhéjra is kipróbáltam, amely nagyon jót tett a számítógép előtt elfáradt szemnek.A Testápoló bársonyossá és puhává teszi a bőrt, amelyet fürdés és tusolás után viszem fel a bőrre.Gyorsan felszívódik, és kellemes érzést nyújt.A Levendulás fürdősó az esti kádfürdőzés fénypontja. A stresszes nap után kellemes ellazulást, relaxációt, nyugalmat biztosít a testnek és a léleknek, amely után biztosított a pihentető alvás.
Szeretnénk a többi termékkel is megismerkedni!
Mindenkinek jó szívvel ajánlom! A termékek alkalmazásának köre szinte végtelen!
Minden korosztály számára hasznos, természetes alapanyagokból készült csoda!


Írta: Nyári András / Szeged/

Évek óta fennálló problémám van mind a két kezemmel, mellyel többször is jártam bőrgyógyásznál, de nem sikerült kezelniük. Ezen probléma kapcsán ismerkedtem meg a Dr. Nona termékcsaláddal, mely sikeresen kezelte a berepedezést, és a sárgás-fehéres elszíneződést.
Szájvizet ittam és a kéz-és körömápolóval kentem a kezeimet, melyektől már két hét után javulás mutatkozott, majd fokozatosan teljesen rendbe jöttem. Ezen kívül azt tapasztaltam, hogy a székszorulásomra és jó volt a szájvíz, az emésztésem teljesen rendbe hozta. Korábban ínsorvadást is tapasztaltam, de amióta iszom a szájvizet ez a problémám is megszűnt. Örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a termékcsaláddal, mert rajtam nagyon sokat segített.
Szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, remélem hogy másoknak is ennyit fog segíteni, mint nekem!


Írta: Csorjáné Pesztránszki Andrea / Szeged/

Végtelenül hálás vagyok, hogy megismerhettem a Dr. Nona termékcsaládot. Ennél hatékonyabb, és gyorsabb gyógymódot korábban nem ismertem. Én a szájvizet és a Fáza 3 kapszulát próbáltam ki, és mind a kettő igen hatásos volt a problémámra. Sajnos nekem korábban nem volt minden nap székletem,ezért próbáltam ki a szájvizet, ami gyors és hatásos segítséget nyújtott a székszorulásra. A Fáza 3 kapszulára azért volt szükségem, mert 7 éve szünet nélkül, szedtem a fogamzásgátló tablettát. Abbahagyása után, éreztem, hogy rendbe kell tenni a hormonháztartásomat, és pajzsmirigyemet is, és ebben nagy segítség volt a Fáza 3. Minden nőnek, lánynak ajánlom ezt a készítményt, aki már huzamosabb ideje szedi a fogamzásgátló tablettát, hogy a ciklusa, és a hormonháztartása rendben legyen.Jelenleg a Stopseen teát iszom, mert ez a tea az egész szervezetet, főként a májat jó alaposan kipucolja a méreganyagoktól. Egy két nap, és máris jobban vagyok, könnyebbnek érzem magam! Ezt a teát mindenkinek ajánlom kortól, nemtől függetlenül, hiszen nagyon jó, és méregtelenítésre mindenkinek szüksége van! Remélem minél több emberhez eljut a Dr.Nona termékcsalád, mert én csak garantálni tudom, hogy bármilyen betegségről is legyen szó, ez a termék VALÓBAN segíteni fog!!!!


Írta: Fenyvesiné Tóth Etelka

Köszönettel tartozom a Dr. Nona termékeknek, bár közel se tudtam még annyit vásárolni belőle, amennyit szerettem volna. De bízom benne, hogy idővel minden terméket, amire szükségem van, kipróbálhatok. Nagy köszönet a Solarisért! Középső lányomnak a felkarján 14 éve bőrbetegség volt, ami elszíneződéssel, hámlással járt és a bőrgyógyászaton azt mondták, hogy nem gyógyítható. Nem ragályos de nem hordott ujjatlan ruhákat, mert zavarta hogy az emberek mindig azt nézik, hogy mi lehet vele. Miután a Solarist használni kezdte egy hét elteltével teljesen megszűnt, elmúlt a betegség! Kisebbik lányomnak a kétfajta sampon használatától elmúlt a fejbőrén az enyhe fokú seborrhea! Kandallónk beszerelése közben, ahogy illesztettük a füstcsöveket a helyére, a kisujjamra esett egy 1m hosszú, 120-as öntöttvas cső. Pillanatok alatt bedagadt és csúnya vérhólyag keletkezett rajta. Rögtön bekentem a Dinamikus krémmel. Nem hogy a fájdalmat csillapította, hanem 2-3 nap alatt teljesen helyrejött az ujjam. Ez egy csodálatos krém, én használtam már fogfájásra, derékfájásra, izomfájdalmakra és rendkívül hatásos!!! A levendulás fürdősó is csodákat művel. Ellazít, megnyugtat, szinte kicserélődik az ember a fürdő után, Ha kiszállok a kádból a víz pillanatok alatt, beszívódik a bőrömbe, szinte alig kell utána törölközni. Én, akinek csak tudom, ajánlom és elmesélem, hogy milyen nagyszerű és csodálatos ez a termék!


Írta: Molnár Anna

Nagyon örülők ,hogy megismertem ezt a termék családot,nekem a szájvíz sokat segített a gyulladt fogínyemnél,sőt még a sebeket is szépen ki tisztogattam ,ezen kívül a Solaris égési sérülésekben segíttet.Ezen kívül mostanában a térdem kezdet el fájni ,főleg este amikor megpihen ,ezen segített a Soláris + Dinamicus krém ,nagyon szépen meg szüntette a fájdalmat.A kisebb lányom nagyon lázas lett hiába a fürdő ,lázcsillapító ekkor jutott eszembe a fürdősó gyorsan tettem a vizébe majd mikor végeztünk a talpát és a csuklónál bekentem Dinamikus krémmel és borogatás ként még csináltam fürdősós vizet ,gyorsan lehúzta a lázát.A Dinamikus krémet imádom az szinte a csoda mindenre jó legyen az fejfájás,láz, gyulladás.Amit még szeretek az a golyós dezodor ,na az még nagyon jó ,mindenkinek ajánlom mert nem csak hogy a nyirok csomókat tisztogatja ,de mell cysták felszívódásában is rendkívül hatékony .Mindenkinek ajánlom a Dr.nona termék családot,nem fogja megbánni !!!!


Írta: Tösmagi Edit

Nagyon örülök hogy megismertem ezt a terméket illetve termék családot. Volt szerencsém ki próbálni több terméket és a tapasztalataim pozitívak voltak. Először a szájvizet próbáltam fogíny problémámra, és észre vettem mivel ezt a szájvizet le kell nyelni, hogy emésztési problémáimra is kiváló volt. A dinamikus krém nagyon jó hatással volt a herpeszemre, ezért mindig hordom magammal mert ahogy észlelem a herpesz kialakulását azonnal be tudom kenni vele. A krémmel kapcsolatban volt még egy jó tapasztalatom, ami abból eredt , hogy a kislányom nem tudta lenyelni a lázcsillapítót és ezzel a dinamikus krémmel bekentem a talpát, és ezek után csillapodott a láza. A golyós dezodor termék, amit eredetileg izzadásra használtam kiváló még szúnyog csípésre mert enyhíti a viszketést. A dezodort még volt alkalmam lágyékban lévő gilva kezelésére is használni és a tapasztalatom szerint igen hatékonyan elmulasztotta azokat,és nem kellett orvosi segítséget igényelni. Ajánlom ezeket a termékeket mindenkinek kipróbálásra.


Írta: Marika /Szeged/

Orrvérzésem volt 10 évig, kaptam rá kenőcsöt, de sajnos nem múlt el. Mikor az egyik ismerősöm ajánlotta a Dr. Nona Klubbot Szőregen, akkor vásároltam dinamikus krémet és minden este bekentem egyszer, és másfél hónap múlva megszűnt. A herpeszem is 3 nap alatt megszűnt a dinamikus krémtől. A lábamon a körömágyon fehéres csík volt, ami megvastagodott, ezt a kéz-és körömápoló teljesen rendbe hozta. A fülembe tubus van beültetve fülgyulladás miatt, amire szájvizet ittam naponta kétszer. Mikor ellenőrzésre mentem az orvos azt mondta, hogy sokat javult a fülem és kérdezte, hogy minek köszönhető a gyors javulás. Mikor elmondtam azt mondta, hogy abba ne hagyjam. A szájfényt is használom cserepes ajkamra és nagyon hatásos. Az egész családdal megitatom a levesport csontritkulásra, mert a férjemnek az van, és téli vitamin pótlásra is jó. Nekem csak pozitív tapasztalataim voltak a termékekkel kapcsolatban, sokat segítettek a problémáimon.


Írta: Ács Gyuláné /Szeged/

Én a Dr. Nona sót használtam. A férjem súlyos gerincbeteg volt és a Nona sót használtuk amikor elviselhetetlen fájdalmai voltak. Egy kád vízben egy-két evőkanál sót tettünk, ebben feküdt húsz percig. Törülközés nélkül szárította meg magát és reggelre elmúltak a fájdalmai és reggelre sokkal jobb lett a közérzete. Egy ismerősömnek is ajánlottam, akinek erős térd fájdalmai voltak, mivel olyan munkahelyen dolgozott, ahol nagyon nagyon igénybe voltak véve a lábai. Mivel nem volt fürdőkádjuk, ezért vödör vízben egy púpos kávéskanál sót tettek és abba tartotta a lábát húsz percig. Törlés nélkül szárította, mely gyors javulást hozott. A térdei fájdalmát ebbe a vízbe mártott kendővel borogatta be. Szintén nagyon eredményes volt. A dinamikus krémet is rendszeresen használjuk fájdalom csillapításra. A krém használata: be kell kenni a halántékot valamint hátul a tarkót és az ütőeret, mely gyorsan enyhítette a fejfájást, mivel a krém néhány percen belül bekerült a véráramba. Fogfájásra is használtuk. A fájó fogat bekentük vele. 5-10 percen belül megszűnt a fájdalom. Égési fájdalom csillapítására is nagyon jó. (pl. ha rácsapódik a forró olaj valakinek az ujjára) A gombás fejbőrre fél hajsampon egynegyed rész dinamikus krém és egynegyed rész iszap. Ezt összekeverve a fejbőrbe kell masszírozni, néhány nap múlva a gombás rész lehámlott. Nagyon szeretem a dezodort, mely 38-féle betegségre jó. Én dezodornak használtam, mely 24 órás védelmet biztosít és kinyitja a nyirok utakat. Rácsapódott a forró olaj a kezemre és mivel a dezodor volt a legközelebb hozzám, ezért azt kentem az égett felületre, mely nagyon gyors enyhülést hozott. 2x,3x kentem be és az égés hólyagosodás nélkül meggyógyult. A férjem használta a szájvizet renyhe bélműködés miatt, melytől nagyon sokat szenvedett. A szájvíz rövid idő múlva megszüntette a problémát.


Írta: Jutka /Kiskunfélegyháza/

A termékkel egy Szegeden élő barátnőm ismertetett meg. Ajándékként kaptam a nagy kiszerelésben vásárolható Dinamikus krémet, mert panaszkodtam, hogy egyre ráncosabb a bőröm.Két-három napos használat után éreztem áldásos hatását, mert bőröm selymesebb lett, az arcomon a bőr feszesebb lett. A nagylány unokám is kipróbálta. Nagyon jó véleménnyel van róla, mert a szabadban dolgozik és a bőre az időjárás hatása alatt van. Más krémeket használva kipirosodott és viszketővé vált a bőre. Megfeleztem vele a kapott krémet, majd egy másik tégellyel is kértem. Igaz az életkorom 72 év, de azért a megjelenésemre, külsőmre igényes vagyok. Hálás vagyok, hogy használhatom a terméket és a többi termékkel most ismerkedem.


Írta: Hegyesiné /Szeged/

Én a szájvizet próbáltam.Nagyon hatásos volt a fogínyvérzés ellen,de emellett gyomorfájdalom ellen is nagyon jó.Azóta is rendszeresen használom.A Goldseen termék,mint összetett vitamin forrás különösen a téli időszakban hatásos.A többi más tengeri sós termékeket is ki fogom próbálni ,gondolom ezek ugyan olyan hatásosak.


Írta: Szentkirályi Józsefné /Szőreg/

Betegségeim miatt több terméket kipróbáltam a Dr. Nona termékcsaládból, melyekről csak jókat tudok mondani. Bármilyen betegségem volt csak ezekkel kezeltem magam. Az iszapot használtam a térdem gyulladásos kopására, derék és gerinc fájdalmakra is kiváló. A Solaris testápolót nap allergiámra használtam, mivel a bőröm tiszta pecsenye volt, és égett. Több gyógyszertári krémet kipróbáltam de sajnos nem volt jó, csak a Dr. Nonától a Solaris segített. 1-2 nap alatt elmúlt a pirosság és a fájdalmaim. A szemkrémet használtam szürke hályogra, melytől elvékonyodott a hályog és a látásom is élesebb lett. Dinamikus krémet több mindenre használtam. Ideggyulladás miatt egy nagy csomó volt a vállamon. Reggel bekentem és délutánra teljesen elmúlt a duzzanat. A térdemre is használtam a Dinamikus krémet, mert kopás miatt állandóan gyulladásban volt, így éveket nyertem a műtétig. A férjem fogfájását is kiállította. Magas vérnyomásra is nagyon hatékony: reggelente a pulzus pontokat meg a nyakamon két oldalt az ütőereket megkentem, meg a nyelvem alá tettem egy borsónyit, így tartom karban a vérnyomásomat ha hirtelen felmegy. Szinte minden fájdalomra kiváló. Az unokám lázát is ezzel szoktuk lehúzni. Tenyerét és a talpát kenjük be vele. Szájvizet megfázáskor használtam és a régi lerakódásokat is felszaggatta. A férjem talpa és a sarka nagyon fájt, alig tudott járni és erőtlen volt. Gonseen teát és Ravseen kapszulát adtam neki, amiktől teljesen rendbe jött. Izületi gyulladásomra Reumoseen kapszulát 4 dobozzal elfogyasztottam. Az első 2 hétben nagy fájdalmaim voltak, utána egyik napról a másikra elmúlt és a bütykök is visszahúzódtak a kezemen. Változó korom miatt rengeteget szenvedtem, télen-nyáron tiszta víz voltam, naponta 3-4-szer cseréltem ruhát. Erre a Femseen kapszulát használtam fél évig rendszeresen, és a panaszaim teljesen megszűntek. Goldseen kapszulát az erőtlenség miatt próbáltam ki, mely az idegrendszeremre is nagyon jól hatott. Fizikálisan teljesen rendbe jöttem. Dezodort a lábamra használtam, mivel nagy piros folt volt rajta és viszketett. Ezek a tünetek a cukorbetegség jelei voltak. A dezodoros kezelés után teljesen rendbe jött. A dezodort ajánlom még a hőhullámos izzadás kezelésére is. Unokámnak a Bariseen vitamint adtam a téli hónapokra. Egész télen nem volt beteg. Az óvodában még rá is kérdeztek, hogy mit csinálunk, hogy nem volt beteg. Mindenkinek ajánlom a termékeket, mert a saját tapasztalataim nagyon pozitívak voltak velük kapcsolatban. Csak hálás lehetek a sorsnak, hogy megismertem a Dr. Nona termékcsaládot. Ajánlom mindenkinek, nem fognak csalódni. Jó egészséget kívánok az olvasóknak.